.

.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σε έκτακτη ανάγκη ορίστηκε και το χωριό μας.

Ύστερα από τις διαμαρτυρίες κατοίκων που οι οικισμοί τους δεν συγκαταλέγονται σε αυτούς του δρόμου προς Βασιλίτσα προστέθηκαν ακόμη περισσότεροι οικισμοί στη λίστα με τα προβλήματα από το χιονιά. Μεσά σε αυτά είναι και το χωριό μας και η αίτηση του δήμου για τα επιπλέον χωριά λίγες ώρες πριν εγκρίθηκε από την Π.Ε. Γρεβενών, η οποία αύριο το πρωί συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση συντονιστικού οργάνου για τη ρύθμιση της κατάστασης.
Στο χωριό μας η κατάσταση κρίσιμη και σήμερα, αφού το ψύχος πάγωσε το χιόνι στους αποχιονισμένους δρόμους του χωριού μας. Ο κ. Τσιώτας έχει μέριμνα το δρόμο Τρίκωμο-Μοναχίτι ώστε η κυκλοφορία να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα. Επιλέον, οι δρόμοι μετά τις πρόσπαθειες αποχιονισμού από τον μισθωμένο κ. Τσουκαλά είναι όλοι προσβάσιμοι και ανοιχτοι αλλά τα προβλήματα πάραμενουν και εισέρχονται σε ιδιωτικό επίπεδο για τους χωριάνους, αποχιονισμός αυλών, πέφτουν χιόνια από τις στέγες κτλ.
Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. ο καιρός θα αρχίσει από βδομάδα να καλυτερεύει  και επιτέλους θα ολοκληρωθεί αυτό το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε όλη τη Δυτική Μακεδονία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου