.

.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έργα αξίας 275.000 ευρώ στο Τρίκωμο!

Το έργο με τίτλο   «Ανάπλαση – Αναβάθμιση Οικισμού Τρικώμου», προϋπολογισμού € 275.000  σήμερα Πέμπτη εγκρίθηκε από το αρμόδιο υπουργείο μαζί με τα άλλα τέσσερα του Δήμου Γρεβενών. Το έργο αυτό πρέπει να πούμε πως αφορά την  οριστική ολοκλήρωση της νέας πλατείας Τρικώμου Γρεβενών, την αναπαλαίωση του καμπαναριού χτισμένο το 1898, την ανάπλαση της παλαιάς πλατείας ένωση με την προέκταση (νέα), ανάπλαση του αυλίου χώρου του παλαιού δημοτικού σχολείου και της εκκλησίας, διάνηξεων δρόμων, αποχετεύσεις και χώροι αναψυχής (παγκάκια, κιόσκια, μικροπάρκα).
Εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να συγχαίρουμε τον πρόεδρο του χωριού μας Ιωάννη Ράπτη που με δικιά του πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Δήμο και τους μηχανικούς του δημιούργησε μελέτη η οποία εγκρίθηκε τελικά όπως ήταν αναμενόμενο! Καλό ξεκίνημα!
για να ενημερωθείτε για περισσότερα περί των αναπτυξιακών έργων του Δ. Γρεβενών που αφορά και το Τρίκωμο κάντε κλικ εδώ:  http://greveniotis.gr/grevena/8048-pente-28529-erga-entassontai-sto-espa2c-synolikoy-proypologismoy-e282ac-1358000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου