.

.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ξενώνας-Ταβέρνα "Ράπτης"

Την τελευταία δεκαπενταετία τα αδέρφια Γιάννης και Στέφανος Ράπτης αποφάσισαν να μείνουν στο χωριό μας και να ασχοληθούν με επιχειρηματικές δραστηριότητες ξεκινώντας στην αρχή από τη δημιουργία μιας παραδοσιακής ταβέρνας στην πλατεία του χωριού και στη συνέχεια με δύο ξενώνες, ο ένας εντός και ο άλλος εκτός του χωριού. Η παραδοσιακή και δημιουργική κουζίνα είναι για την ταβέρνα τέχνη και πηγή ζωής. Εκεί θα βρείτε τα πιο ποιοτικά φυσικά προϊόντα από την πλούσια διατροφική ποικιλία της περιοχής και θα σας προσφερθεί η πραγματική διάσταση μακεδονίτικης γαστρονομίας και οινοποιίας (κρασί παραγωγής μας).


Θα μπορέσετε να επιλέξετε φαγητά από έναν μεγάλο κατάλογο, ο οποίος δεν περιέχει μόνο πιάτα της ώρας (μπιφτέκι, μπριζόλα, παϊδάκια αρνίσια χοιρινά πρόβεια κτλ- η μεγάλη ποικιλία των κρεατικών ψημένη στα κάρβουνα) αλλά και παραδοσιακά, όπως λαγός στιφάδο ή κουρκούτι, αγριόχειρος στιφάδο ή κοκκινιστό, φάσες κοκκινιστό, τραχανά, πρασοτηγανιά, παραδοσιακές πίτες (χειροποίητες). Στην ταβέρνα θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε τον καφέ ή το τσιπουρό σας (παραγωγής μας), κάτι το οποίο είναι μαγικό της κρύες μέρες του χειμώνα δίπλα στο τζάκι θαυμάζοντας το χιονισμένο τοπίο. 
Ο ξενώνας εντός του χωριού διαθέτει 6 δίκλινα, 1 τρίκλινο και 3 τετράκλινα δωμάτια, όπως επίσης με μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι. Στον ξενώνα κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση, wc, βεράντα με φανταστική θέα στα βουνά της Πίνδου και ξύλινη παραδοσιακή επίπλωση. Τα δωμάτια είναι έτοιμα να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις για να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Ο ξενώνας είναι αυτάρκης και εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.
Ο ξενώνας έξω απο το χωριό (ένα χιλιόμετρο) 1 δίκλινο, 2 τρίκλινα και 4 τετράκλινα δωμάτια. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα, w/c, βεράντα με απίστευτη θέα και ξύλινη παραδοσιακή επίπλωση. Ένα ιδανικό μέρος για αξέχαστες διακοπές μόνος, με φίλους ή με την οικογένεια σας.

Επικοινωνία : 2462082115 (ταβέρνα), 6977976436, 6944911018, 2462022272, 2462085689.
Φωτογραφίες από την ταβέρνα






Φωτογραφίες από τον ξενώνα εντός του χωριού




Φωτογραφίες από τον ξενώνα εκτός του χωριού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου