.

.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Περισσότεροι Επισκέπτες Στο Blog Μας..!


Η επισκεψιμότητα του blog μας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Μέχρι και το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχαμε θέσει ως στόχο πως οι επισκέψεις θα αγγίξουν τις 6.000 πριν υποδεχθούμε το νέο έτος. Αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε και μάλιστα θριαμβευτικά. Τις τελευταίες πέντε ημέρες οι επισκέψεις μας ξεπέρασαν τις 500 και αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει τις 6.274. Πολλοί Ζαλοβίτες ίσως δεν γνώριζαν την ύπαρξη του blog του χωριού μας. Μέσα από μια προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το blog μας έγινε γνωστό μέσα από το Facebook και την χρήση άλλων κοινωνικών δικτύων. Αυτή τη φορά ο στόχος μας είναι να φτάσουμε τις 7.000 επισκέψεις πτιν το 2012, στόχος δύσκολος αλλά αν η επισκεψιμότητα συνεχιστεί να αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό θα επιτευχθεί σίγουρα.

3 σχόλια:

  1. Δύο ώρες από τη δημοσίευση της ανάρτησης και οι επισκέψεις αυξήθηκαν σχεδόν κατά εκατό (100)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to xwrio auto einai monadiko!ta mageutika topia tou,ta xeimarwdi potamia tou kai i agria panida tou,to kathistoun idaniko proorismo gia mikrous kai megalous!!!!prepei na t episkeftite wposdipote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως ο φίλος/η μας Γιάννη έχει δίκιο. Το Τρίκωμο και οι λιγοστοί κάτοικοι που έχουν απομείνει από το ένδοξο παρελθόν θα σας υποδεχτούν με ζεστασιά και ΖΑΛΟΒΙΤΙΚΗ φιλοξενεία! Ο Ξενώνας που είναι παραδοσιακός θα σας αφήσει εντυπώσεις με την καθαριότητα του, την ομορφιά του και φυσικά τις νόστιμες λιχουδιές της κ. Ευθυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή