.

.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Συνεστίαση των Τρικωμιωτών της Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο στις 16-2, έγινε Συνεστίαση των Τρικωμιωτών που διαμένουν μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, μετά από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλίες χωριανών οργανώθηκε σε γραφική ταβέρνα της πόλης, συνάντηση των Τρικωμιωτών με σκοπό την επανασύνδεση και την ένωση των χωριανών μας της Θεσσαλονίκης. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να συζητήσουν, να θυμηθούν τα παλιά αλλά και να τεθούν σκέψεις, ιδέες στη προσπάθεια για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας και γενικότερα για το φιλοπρόοδο και τον πολιτισμό. Συμμετείχαν μόνον όσοι είχαν καταγωγή από γονείς Τρικωμιώτες, δηλαδή οι σύζυγοι των προσώπων δεν παρέστησαν.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και η συγγραφική ομάδα του μπλογκ χαιρετίζουν και συγχαίρουν την όμορφη αυτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε. Ο σύλλογος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια για την σύνδεση των απανταχού Τρικωμιωτών με κάθε μέσο, με στόχο την ανάδειξη του τόπου μας.
Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την συνεστίαση:













1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή εκδήλωση η 1η Συνάντηση Τρικωμιωτών Θεσσαλονόκης. Στη δεύτερη συνάντηση καλό και πρέπον είναι να συμμετέχουν και οι σύζυγοι.

    Βασίλης Αποστόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή