.

.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κυκλοφορία Ημερολογίου "παλιάς φωτογραφίας" 2013!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών, για πρώτη χρονιά φέτος προχώρησε στην έκδοση ημερολογίου για το έτος 2013 "με αναμνήσεις από το παρελθόν".
Είναι μια δράση που εντάσσεται στο πολιτιστικό πρόγραμμα του παρόντος Δ.Σ. και έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους μας.
Είναι μια προσπάθεια που πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως από τους συγχωριανούς μας.

"Το κάναμε με μεράκι και αγάπη, για το χωριό μας, για ένα τόπο ευλογημένο, που γενεές  και γενεές ανέθρεψε και μεγάλωσε".

Το παρόν ημερολόγιο έχει ως εξώφυλλο τον ναό του Αγ. Αθανασίου, προστάτη του χωριού μας και του συλλόγου μας, που φέρει και το όνομα του.
"Ο Άγιος, θεωρείται θαυματουργός γιατί σε περίοδο επιδημίας χολέρας απάλλαξε ολόκληρη την περιοχή από το θανατικό. Εις ανάμνηση της σωτηρίας του , το χωριό επιδεικνύει την ευλάβεια του με εβδομαδιαία νηστεία πριν την εορτή του (18 Ιανουαρίου) και ο σύλλογος πλαισιώνει την πανήγυρη του αγίου με εορταστικές  εκδηλώσεις.
Το περιεχόμενο του ημερολογίου,  απαρτίζουν το σύντομο ιστορικό του χωριού μας, το μήνυμα του προέδρου του Δ.Σ. για το νέο έτος και ειδική σελίδα, αφιερωμένη στα πέτρινα γεφύρια.
Οι υπόλοιπες σελίδες με τους μήνες του έτους, πλαισιώνονται από παλιές φωτογραφίες, που αναφέρονται στις ασχολίες, τα έθιμα και πολλά άλλα.
Είναι μια ημερολογιακή έκδοση που κατά κύριο λόγο στηρίχθηκε στις ευγενείς δωρεές των χορηγών μας, οι οποίοι τιμούνται σε ιδιαίτερη σελίδα στο ημερολόγιο.

Η κυκλοφορία θα ξεκινήσει στο τέλος της παρούσας εβδομάδος.

Για διάθεση του ημερολογίου: Καράντζιος Γεώργιος τηλ. 6982825482 και georgekara123@gmail.com
                                                    Τσακνάκης Ιωάννης jz.tsaknakis@gmail.com
Μπορείτε να επικοινωνήτε μαζί μας ώστε να το προμηθευτείτε.
Η τιμή του ορίστηκε στα 5 ευρώ. Επιπλέον, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων όσοι επιθυμούν θα μπορούν να το προμηθεύονται από τον Καράντζιο Γιώργο και Τσακνάκη Ιωάννη στο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου