.

.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η ενότητα μας, κινητήρια δύναμη του blog. Συμπληρώσαμε 2 χρόνια!

Ήταν Σεπτέμβρης του 2010, όταν ξεκίνησε η λειτουργία αυτού του blog. Το Σεπτέμβριο του 2012 συμπληρώσαμε μόλις 2 χρόνια, 2 χρόνια ακατάπαυστης ενημέρωσης και συγγραφής άρθρων.

Γιορτάζουμε, μια προσπάθεια που αρχικά ξεκίνησε με μικρή απήχηση και έφτασε σήμερα, να είναι η πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης των όπου γης Τρικωμιωτών και όχι μόνον!

Όπως αναφέρουμε στις περισσότερες ενημερώσεις και ανακοινώσεις η ύπαρξη του μπλόγκ και η συνεχής εξέλιξη του οφείλεται στην ενότητα και επαφή των απανταχού χωριανών, σε αυτή "την κινητήρια δύναμη" που έδωσε σε αυτό το άυλο μέσο "σάρκα και οστά"!

Πέραν της γενικής ενημέρωσης, αναπτύχθηκαν και άλλες πολυποίκιλες ενότητες όπως της λαογραφίας, παλιάς φωτογραφίας, ιστορίας, παραδόσεων, οπτικοακουστικού υλικού (βιντεοθήκη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό) που έχουν ιδιαίτερο νόημα και συναισθηματικό χαρακτήρα για όλους μας αλλά ταυτόχρονα προβάλουν τον λαϊκό πολιτισμό  μας στο ευρύ κοινό.


Πρέπει όλοι μας, είτε αρωγοί αυτής της προσπάθειας είτε συμμετέχοντες να αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί το κάνουμε για τον τόπο καταγωγής μας, για το χωριό που μεγαλώσαμε, ζήσαμε, περάσαμε αξέχαστες διακοπές και γενικότερα αγαπήσαμε!

Το αδιάκοπο ενδιαφέρον σας (37.000 επισκέψεις), μας έδωσε και δίνει ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να εμπλουτίσουμε το χώρο αυτό με ακόμη περισσότερο υλικό και λειτουργίες. Θέλουμε να ανανεώσουμε το μπλόγκ μας με την βοήθεια όλων. Θέλουμε ιδέες, απόψεις, προτάσεις, επικρίσεις, παρατηρήσεις ώστε να το κάνουμε πιο απλό και λειτουργικό και να είναι προσιτό σε όλους, ώστε να εκτελεί το σκοπό για τον οποίο το δημιουργήσαμε.
Ξεκινούμε μαζί διεργασίες για την πλήρη ανανέωση ώστε να γίνει ιδιαίτερο και αξιοζήλευτο!

Έχουμε την διάθεση ανανέωσης!

Θέλουμε να προβληθεί το χωριό μας ακόμη πιο πολύ!

Περιμένουμε τη συμμετοχή όλων, γιατί μαζί μπορούμε ακόμη περισσότερα!

Εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας,
Καράντζιος Κ. Γεώργιος
Τσακνάκης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου