.

.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Συλλογή στοιχείων επικοινωνίας. Ηλεκτρονικό περιοδικό.

 
Έχοντας όλοι μας ένα κοινό τόπο καταγωγής, το Τρίκωμο θα ήταν καλό να συνεισφέρουμε ο καθένας όπως μπορεί ξεχωριστά για να συμβάλλουμε  στα ιδεώδη που πρεσβεύει αυτός ο δικτυακός τόπος δηλαδή, την μεταξύ μας επικοινωνία. Έτσι λοιπόν για το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στο δύσκολο έργο της επανασύνδεσης όλων των χωριανών όπου και αν αυτοί βρίσκονται. Έτσι λοιπόν ξεκινά ένας αδιάκοπος αγώνας συλλογής στοιχείων επικοινωνίας.
Τι ζητούμε; Ονοματεπώνυμο-τηλέφωνα (σταθερά-κινητά)- e-mail - ταχυδρομική διεύθυνση.
Αυτά τα στοιχεία είναι χρήσιμα στην περίπτωση που θα εκδίδονταν μια περιοδική έκδοση ή γίνονταν μια μεγάλη εκδήλωση και θα έπρεπε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αναλάβαμε αυτό το δύσκολο έργο και θα το τελειώσουμε, θα το φέρουμε εις πέρας για το χωριό μας αλλά και για να μην χάσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος που όμως μπορέσαμε και ξαναβρεθήκαμε με την δημιουργία του μπλοκ αυτού και περισσότερο της "προβολής" του χωριού μας μέσω του facebook και της κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον υπάρχει μια πρωτοβουλία για την έκδοση μιας τριμηνιαίας ηλεκτρονικής έκδοσης (newsletter)  που να αποστέλλεται σε εσάς μέσω mail σε ηλεκτρονική μορφή. Η ηλεκτρονική έκδοση αυτού του "περιοδικού" θα έχει περιεχόμενο που να αφορά σίγουρα το χωριό και την ευρύτερη περιοχή (πρώην Δ. Θ. Ζιάκα) άλλα και θέματα γενικού περιεχομένου. Αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τα e-mail σας (και γενικότερα στοιχεία επικοινωνίας).
Όσοι ενδιαφέρονται για αποστολή άρθρων μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail.

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις για αποστολή στοιχείων επικοινωνίας και άρθρων:
trikomogrebenon@yahoo.com


Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Καράντζιος Κ. Γεώργιος
Τσακνάκης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου