.

.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αποχαρακτηρίστηκαν οι οικισμοί "έκτακτης ανάγκης" - Η Άνοιξη μπήκε!

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Έχοντας υπόψη:
1.Τις διατάξεις των άρθρων 8 και 12 του Ν.3013/2002 (ΦΕΚ 102 τ.Ά) «Αναβάθμιση Πολιτικής Προστασίας και λοιπές διατάξεις», το Ν.3852/2010 (ΦΕΚ τ.’Α).
2.Την υπ΄αριθμ.833/12-2-2012 Απόφασή μας, με την οποία κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων και ζημιών που είχε υποστεί το δίκτυο ύδρευσης και προβλημάτων ηλεκτροδότησης οι οικισμοί: Σαμαρίνα, Σμίξη, Αβδέλλα, Περιβόλι, Λάβδα, Πανόραμα, Πολυνέρι, Αλατόπετρα, Ζιάκας, Σπήλαιο, Περιβολάκι, Κηπουριό, Αιμιλιανός, Καλλιθέα, Αηδόνια, Καλλονή ,Δασύλλιο,Άγιος Κοσμάς, Κυπαρίσσι, Οροπέδιο, Ανθρακιά, Φιλιππαίοι, Δοτσικό, Μεσολούρι, Μοναχήτι, Τρίκωμο, Πρόσβορο, Κρανιά, Πηγαδίτσα, Μικρολίβαδο, Πριόνια, Μέγαρο, Λείψι, Κυδωνιές, Εκκλησιές, Σιταράς, και Τρίκορφο του Δήμου Γρεβενών, της Π.Ε. Γρεβενών, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
3.Το υπ΄ αριθ.126/21-03-2012 έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με το οποίο αναφέρεται ότι δεν υφίστανται πλέον οι λόγοι οι οποίοι επέβαλαν την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Αποφασίσε:
την άρση της Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των παραπάνω περιοχών, που επεβλήθη με την υπ΄ αριθ. 833/12-2-2012 Απόφαση μας, καθόσον εξέλειψαν οι λόγοι που την επέβαλαν.

Η άνοιξη μπήκε, η εαρινή ησημερία ξεκίνησε ,  τα χιόνια στο χωριό μας έλιωσαν και όλα στο χωριό πηγαίνουν καλά. Οι αμυδγαλιές είναι έτοιμες να ανθίσουν και ήδη όλα μοιάζουν διαφορετικά. Τρεχούμενα ρυάκια παντού, χείμμαροι που είχαν στερέψει είναι ζωντανοί και κάνουν το τοπίο μαγευτικό! Το μόνο πρόβλημα που μαστίζει την ήσυχη ζωή του χωριού μας είναι οι κότες οι οποίες καθημερινά βρίσκονται δολοφονημένες στα κοτέτσια τους από ένα ύπουλο και γρήγορο δράστη, ένα κουνάβι. Το πρόβλημα είναι σημαντικό διότι έχουν αφανιστεί ολόκληρα κοτέτσια από όλους τους χωριανούς....

ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου