.

.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Το blog ακμάζει με συμμετοχές, νέους συγγραφείς και περισσότερο υλικό!

Το blog αυτό δημιουργήθηκε 1 χρόνο πριν, το Σεπτέμβρη με δειλά βήματα στον παγκόσμιο ιστό. Σιγά, σιγά όμως άρχισαν να το παρακολουθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Κάποιοι άρχισαν να σχολιάζουν γεγονότα και άλλοι γράφτηκαν ως αναγνώστες. Οι καθημερινές επισκέψεις άρχισαν να αυξάνονται ραγδαία. Ο σκοπός της ύπαρξης αυτού του blog ήταν, είναι και θα είναι να βρεθούμε κοντά όλοι οι απανταχού τρικωμιώτες, να ενημερωνόμαστε για την επικαιρότητα στον τόπο καταγωγής μας και φυσικά να παρουσιάσουμε τις ομορφιές μας σε όλους τους επισκέπτες του site, ώστε να έρθουν κάποτε να  επισκεφτούν το Τρίκωμο και να γνωρίζουν την ιστορία και τις παραδόσεις του τόπου καθώς και τις εκδηλώσεις που μπορεί να απολαύσει!
Έτσι λοιπόν θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην κίνηση του blog με σχόλια και επισκέψεις. Ακόμα, ευχαριστούμε όλους όσους μας προσφέρουν υλικό (παλιές φωτογραφίες, πολύτιμα κινηματογραφικά αρχεία). Με αυτό το υλικό θα δημιουργήσουμε μια ανεκτίμητη συναισθηματική συλλογή αναμνήσεων από τα ένδοξα χρόνια που το χωριό έσφυζε από ζωή!
Όσοι λοιπόν διάθετε υλικό που αφορά το χωριό μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: georgekara123@gmail.com. Μπορούμε να σκανάρουμε παλιές φωτογραφίες και να τις προσθέσουμε στο ήδη δημιουργημένο άλμπουμ "παλιών φωτογραφιών". 
Με εκτίμηση η συγγραφική ομάδα του blog,

Καράντζιος Γιώργος (δημιουργός-συγγραφέας blog)
Τσακνάκης Γιάννης (συγγραφέας blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου