.

.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έναρξη των σωστικών εργασιών στο παλαιό Δ.σχολείο

Από αυτή τη βδομάδα ξεκινάνε και πάλι οι σωστικές εργασίες στο Δ.σχολείο Τρικώμου. Το σχολείο είχε αρχίσει να αποπερατώνεται αλλά στην πορεία το έργο σταμάτησε λόγω έλλειψης χρημάτων. Μετά από 2 χρόνια παύσης το έργο ξεκινά και πάλι. Πρώτη εργασία του σωστικού συνεργείου είναι η αρμολόγηση της πρόσοψης του κτιρίου. Αργότερα θα προχωρήσουν και ενδότερα. Ακόμη ο σύλλογος με  πρωτοβουλία του κ. Πρόεδρου Δασκαλόπουλου Γεώργιου προσέλαβε 1 εργάτη να καθαρίσει το χώρο της παιδικής χαράς (καθαρισμός της χλόης, μάζεμα απορριμμάτων, σκούπισμα του αύλειου χώρου) και το παλαιό γραφείου του δασκάλου που έως τώρα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Μετέφερε τις παραδοσιακές στολές στη β αίθουσα του σχολείου για να προφυλαχθούν σε πιο ασφαλές μέρος. Επίσης στα παράθυρα της α αίθουσας περάστηκαν τα τζάμια στα νέα κουφώματα που περάστηκαν από το έργο αποκατάστασης του σχολείου.
Τώρα θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράματα...

4 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το μπλογκ σας .Θα σας παρακολουθω ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ.Χαιρόμαστε που και οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για το χωριά μας στο Ν. Γρεβενών.
    Ελπίζω πως η δουλεία μου να είναι αντάξια των προσδοκιών σας. Ίσως στο μέλλον θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτήτε τα Γρεβενά και το χωριό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Γρεβενα τα επισκεφτηκα φετος τον χειμωνα αλλα το χωριο σας οχι .Διαβασα την Ιστορια του και εχω την επιθυμια ναρθω να γνωρισω το χωριο σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καράντζιος Γεώργιος19 Μαΐου 2011 στις 1:44 μ.μ.

    Να έρθετε με το καλό σας περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή