.

.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Η Γιορτή Κρασιού δεν φοβήθηκε τον καιρό!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «ο Άγιος Αθανάσιος» πραγματοποίησε και φέτος, την 33η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο στις 21&22 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση ήταν μερικώς επιτυχημένη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που όμως ευτυχώς δεν ακύρωσαν την εκδήλωση! Οι χωριανοί μας και οι επισκέπτες, γλέντησαν με ξακουστές παραδοσιακές ηπειρώτικες ορχήστρες, την Παρασκευή του Γιώργου Γιαννακού και το Σάββατο με τον Θανάση Χαλιλόπουλο. 


Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση, τον προσιτό χώρο στάθμευσης, το καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τους ποιοτικούς και νόστιμους εκλεκτούς μεζέδες κεμπάπ, τις παραδοσιακές ορχήστρες που εμφανίστηκαν με παραδοσιακά όργανα (βιολί, λαούτο, ντέφι) και βεβαίως με το γλυκόπιοτο Ζαλοβίτικο κρασί. 
Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν, ο Βουλευτής μας κ. Κοψαχείλης Τιμ. , ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γ. , ο Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευ. καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ράπτης Ιωάννης. Επιπλέον, παραβρέθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανάμεσα τους και οι χωριανοί μας κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και Καναβός Κώστας. 

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για τη στήριξη τους καθώς ακόμη και όλους τους χωριανούς μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για εθελοντική εργασία και χάριν όλων αυτών επετεύχθη η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου με καλό καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου