.

.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Κυκλοφορία ημερολογίου για το έτος 2014, από το σύλλογο μας!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ», εξέδωσε και φέτος το καθιερωμένο πλέον θεματικό του ημερολόγιο , διανθισμένο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Παλιές και σύγχρονες φωτογραφίες του τόπου μας, συνυφάνθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το πανέμορφο έργο που φέρει τον τίτλο «Από το χθές στο Σήμερα». Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πνευματικό και πολιτιστικό έργο του συλλόγου μας, που έχει ως σκοπό της την ανάδειξη των μνημείων πολιτισμού και των φυσικών τοπίων του Τρικώμου Γρεβενών. Αποτελεί χρέος μας, λοιπόν, να αφιερώσουμε την παρούσα έκδοση-ημερολόγιο στους όπου γης Τ ρ ι κ ω μ ι ώ τ ε ς .

Το παρόν ημερολόγιο έχει ως εξώφυλλο μια πανοραμική άποψη του χωριού μας, όπως είναι σήμερα. Το περιεχόμενο του ημερολογίου,  απαρτίζουν το προλογικό μήνυμα για την φετινή έκδοση μαζί με το σύντομο ιστορικό του χωριού μας, και στο τέλος ειδική σελίδα, αφιερωμένη στην τριανταπεντάχρονη πορεία του συλλόγου μας. Οι υπόλοιπες σελίδες με τους μήνες του έτους, πλαισιώνονται από μια άποψη ενός φυσικού τοπίου ή μνημείου  του χωριού μας, όπως αυτή ήταν παλιότερα και  μια σύγχρονη. Την κάθε σελίδα συμπληρώνει κείμενο, ιστορικού περιεχομένου κυρίως. Είναι μια ημερολογιακή έκδοση που κατά κύριο λόγο στηρίχθηκε στις ευγενείς δωρεές των χορηγών μας, οι οποίοι τιμούνται σε ιδιαίτερη σελίδα στο ημερολόγιο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή τους (σε επόμενη ανάρτηση θα παρουσιαστούν και ονοματικά με τις κάρτες τους).

Η κυκλοφορία  τους θα ξεκινήσει από το  Σάββατο έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε, βεβαίως,να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να το προμηθευτείτε άμεσα.
Για διάθεση του ημερολογίου: Καράντζιος Γεώργιος, georgekara123@gmail.com
                                                 Τσακνάκης Ιωάννης, jz.tsaknakis@gmail.com

Επιπλέον, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων όσοι επιθυμούν θα μπορούν να το προμηθεύονται στο χωριό καθότι θα βρισκόμαστε εκεί. Η τιμή του καθενός  ορίστηκε στα 5 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για τους σκοπούς που απορρέουν από το καταστατικό του συλλόγου μας.
Περιμένουμε, λοιπόν, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να συνδράμετε καλοπροαίρετα στην προσπάθεια μας στον πνευματικό τομέα του συλλόγου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου