.

.

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

29η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο


Όπως κάθε χρονιά,έτσι και φέτος  πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο  στο προαύλιο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου του χωριού μας. Η φετινή γιορτή έγινε στις 27 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο. 
Η γιορτή ήταν από όλες τις πλευρές επιτυχημένη αφού ο κόσμος για μια ακόμη χρονιά μας προτίμησε και μας τίμησε. Με την γρεβενιώτικη ορχήστρα του Κασιάρα Αλέξη περάσαμε μια υπέροχη βραδιά. Το γυναικείο χορευτικό του δήμου Γρεβενών μας τίμησε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη γιορτή και μας παρουσίασε χορούς της Ηπείρου. Οι τοπικοί φορείς ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Αντιπεριφεριάρχης μας τιμήσαν και αυτοί ιδιαίτερα με την παρουσία τους στην βραδιά. Τέλος ο κόσμος γλέντησε μέχρι το πρωί πίνοντας άφθονο δωρεάν ''ΤΡΙΚΩΜΙΩΤΙΚΟ'' κρασί!
Και του χρόνου με υγεία!

Ευχαριστίες:
Ευχαριστούμε όλο το Δ.Σ. του φιλοπροοδευτικού μας συλλόγου που ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις της γιορτής και τους χωριανούς οι οποίοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η γιορτή σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.
Ευχαριστούμε τον κ. Αντιπεριφεριάρχη Γρεβενών Δασταμάνη Γεώργιο ο οποίος ενέκρινε ένα ικανοποιητικό ποσό για την διαμόρφωση της εξέδρας των οργάνων ώστε να γίνει παραδοσιακή και να μοιάσει στο όμορφο σχολείο μας!
Ευχαριστούμε το γυναικείο χορευτικό του Δήμου Γρεβενών που μας ψυχαγώγησε χορεύοντας ηπειρώτικους σκοπούς.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους τοπικούς φορείς και μη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλο τον κόσμο που ήρθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου