.

.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

28η Γιορτή Κρασιού Τρικώμου Γρεβενών

Το  Δ.Σ. του Φιλοπροοδευτικού συλλόγου των απανταχού Τρικωμιώτων ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ''  ευχαριστεί: 
Τα μέλη του συλλόγου και τους  χωριανούς για την πολύτιμη βοήθεια τους ως προς την διοργάνωση της γιορτής και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, κ.Δήμαρχο Θεοδώρου Ζιάκα Χρήστο Πέτρου, κ.Πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Δημήτριο Καναβό και τους λοιπούς νομαρχιακούς και δημοτικούς συμβούλους που με την παρουσία τους μας τίμησαν στην γιορτή Κρασιού.
Ο κόσμος που ήρθε έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρές με συντροφιά την δημοτική ορχήστρα του Ζήση Κασιάρα.
Οι προσδοκίες του συλλόγου επιτεύχθηκαν και έτσι χαρακτηρίστηκε συγκρητικά με προηγούμες γιορτές ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ!
  

Ολωκληρώθηκε η προέκταση της πλατείας μας


Με χαρά μας, σας ανακοινώνουμε πως το έργο με τίτλο: αναπλάσεις και διαμορφώσεις χώρων δήμου Θεοδώρου Ζιάκα ολοκληρώθηκε.
Συγκεκριμένα, στο χωριό μας η προέκταση της πλατείας ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την δεντροφύτεψη φυλλοβόλων δέντρων.
Αυτό το υψηλής χρηματικής αξίας έργο ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι (2009) και με αρκετές διακοπές τελείωσε το φετινό καλοκαίρι.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα η απέραντη θέα που έχει στην ανατολή!
Στην αρχή του το έργο αυτό δέχτηκε αποδοκιμασίες και χλευασμούς  από τους κατοίκους του χωριού, σήμερα όμως σχηματίστηκε μια διαφορετική εικόνα.Όλοι θαυμάζουν την «όμορφη  μας» πλατεία.
Μέχρι τώρα το χωριό δεν διέθετε  πλατεία, παρά μόνο ένα πεζοδρόμιο με  4 παγκάκια που κατασκευάστηκαν από το σύλλογο.
Είναι ένας αρκετά μεγάλος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει από πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου έως δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων.
Είναι μια ιδανική πλατεία για το χωριό μας!
Σειρά έχει η αναπαλαίωση του δημοτικού σχολείου Τρικώμου...